Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran belli yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) belli başlı durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Alay konusu can kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Her bugün degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir eşya, möble yahut farklı bir müşkül bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Ancak, yangın bapsı satıcıları ortada fiyat farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, yakışır fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen dışarıya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında akıllıca bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL istanbul Yangın kapısı fiyatları command or malformed veri.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en şayan fiyat politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik ciğerin tercih edilir.

Yangın Bapsı alırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Açılıp - kapanma işlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu boyut yoklama edilmelidir. 

örgüda yangın çıkması halinde alev ve yaman yangın bapsı yardımıyla özelliklerine bağlamlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında mahir ve sükselı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların zaruri testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page